Let's partyshop met korting met heerlijke hapjes en drankjes

pia rossini hat shop

Daisy's Lingerie webshop, net even anders

Helaas heeft heeft Daisy's Lingerie geen webshop, maar als vaste klant kan je eenvoudig je lingerie bestellen zonder verzendkosten.

Hierom hebben wij geen webshop: Het is algemeen bekend dat 70% van de dames een verkeerde bh-maat draagt. Ik werk nu zo’n 25 jaar in het lingerie vak en neemt u maar van mij aan dat dat ook echt klopt!

Kom passen, voelen & beleven. De koffie staat klaar.

Je lichaam blijft niet hetzelfde, dus ook je cupmaat niet, je leeftijd, schommeling in gewicht, een zwangerschap, de overgang, het gebruik van medicijnen; dit alles kan leiden tot een andere cup en omvangsmaat. Het kan bijvoorbeeld ook dat je altijd een voorgevormde bh heeft gedragen en dat zo’n model ineens niet meer mooi past, of je hebt altijd een balconet gedragen en opeens zit dat toch niet meer zo prettig.

Al ruim 35 jaar in het vak, topadvies gegarandeerd.

Bij dames die een borstprothese dragen is een goed passende bh natuurlijk enorm belangrijk, daarom neem ik graag alle tijd om samen lingerie uit te zoeken en te passen die het beste bij je lichaam past waardoor je weer een mooi symmetrisch silhouet, comfortabel gevoel krijgt, en waarbij je je prettig bij voelt.

Ben je eenmaal bij Daisy's Lingerie bekend, dan is een belletje voldoende om je lingerie te bestellen. Wij sturen dan met plezier de spullen naar je toe, zonder verzendkosten!

Marion van Daisy's Lingerie

Bel ons op 072-5205410 of e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.