GLADDERRexclusive shaving

GLADDERR exclusieve scheermessen bij Daisy's Lingerie

gladder smooth bone giftbox scheerset whiteGLADDERR exclusieve scheermessen zijn handgemaakt. Het produceren van het scheermes met verwisselbare elementen (Beads) vergt enkele dagen vakmanschap. Gemaakt van de hoogste kwaliteit chirurgisch roestvrijstaal en afgewerkt met diverse technieken zoals met natuursteen, parelmoer, emaille, kristal of zirkonia.

Over GLADDERR 

GLADDERR vertegenwoordigt een revolutionair, nieuw en gedurfd scheerconcept. GLADDERR introduceert een exclusieve lijn van scheermessen en cosmetica. De opvallende luxueuze Dutch designs zijn oogverblindend en tezamen met onze cosmetica gemaakt om te verwennen. Ons succes is een innovatief concept voor mannen en vrouwen. De unieke handgemaakte badkamer juweeltjes zijn echte eye catchers. GLADDERR zorgt voor voldoening en maakt vooral spannender wat voorheen zo gewoon was.

Onze missie is vernieuwing te introduceren en het dagelijkse scheerritueel sprankelend te maken. Onze producten beloven een luxe gevoel, kwaliteit én functionaliteit op het hoogste niveau. De designers van GLADDERR zijn continu op zoek naar nieuwe ideeën en designs. Al onze scheermessen zijn gemaakt van roestvrijstaal van de hoogste kwaliteit en op die onderdelen geldt een levenslange garantie. De kleine en effectieve cosmetica scheerlijn is met de grootste zorg ontwikkeld. Al onze producten zijn allergeenvrij en zorgen voor een gladde en zachte huid.
Bekijk hier de website van GLADDERR.

Het verhaal 

GLADDERR is uit passie en liefde voor schoonheid opgericht door Rob van Dusseldorp. Tezamen met industrieel ontwerper Lieven Bekaert is een reeks van stijlvolle scheermessen gecreëerd, voor mannen en vrouwen. Elk element van het scheermes en de verwisselbare elementen (‘Beads’) zijn handgemaakt door speciaal opgeleide vakmensen. Onze visie is gebaseerd op creativiteit, innovatie en passie voor design en schoonheid.
Dit omvat onze cosmetica scheerlijn die is samengesteld om u een goed gevoel te geven. Het gebruik van onze producten brengt u de optimale scheerervaring en plezier.Hoe Soak te gebruiken?

Een handgemaakt product

gladderr shaving

De basisonderdelen van het scheermes, de standaarden en de beads zijn met de hand gemaakt van roestvrij staal volgens de verloren was methode, luxe en duurzaam. De beads van roestvrij staal zijn handmatig voorzien van diverse soorten natuursteen of afgewerkt met behulp van andere technieken om de diverse belevingen te realiseren. Bij de sparkling beads worden de Zirkonia steentjes één voor één met de hand geplaatst in een messing basis en gefixeerd in een raster van verguld wit goud.

Elk product wordt met de grootst mogelijke zorg vervaardigd. Doordat onze producten met de hand gemaakt zijn, kunnen de individuele elementen van een handvat van elkaar verschillen. Ieder element en ieder handvat van GLADDERR is dan ook uniek.

Zirkonia

Zirkonia is vergelijkbaar met diamant. Het is de kunstmatig gesynthetiseerde vorm van zirkonium oxide. Het materiaal heeft optische eigenschappen die de kenmerken van diamant zo dicht mogelijk benaderen. In vergelijking met diamant heeft dit mineraal een grotere hoeveelheid verschillende kleuren die erin fonkelen (dispersie).

Net als diamant kan zirkonia geslepen worden in verschillende vormen. De steen wordt machinaal geslepen om de tolerantie te evenaren van het diamantslijpen. De kleur van Zirkonia ontstaat door toevoeging van bepaalde metaaloxide doteermiddelen. De waarde verschilt daardoor ook per kleur.