Prima Donna Sportsporten als een fashionista

prima donna sport alg

Prima Donna

Alleen Prima Donna biedt vrouwen met een grotere cupmaat lingerie die én mooi én comfortabel is. Prima Donna garandeert u de perfecte pasvorm en de hoogste kwaliteit. Probeer onze lingerie en voel het verschil.

Prima Donna's Geschiedenis

In Duitsland richt Salomon Lindauer een corsetteriebedrijfje op dat H. Guttman & Co heet. De merknaam Prima Donna wordt gepositioneerd als specialist in corsetterie. Prima Donna verovert Europa als hèt lingeriemerk voor de welgestelde vrouw met belang voor luxe en schoonheid.

 

Prima Donna Sport, sporten als een fashionista 

PrimaDonna introduceert haar eigen unieke sportlijn, PrimaDonna Sport! Ben je op zoek naar een perfect sport setje waar jij je goede nieuwjaar voornemens mee kan waar maken? Dan zit je bij PrimaDonna goed! Stel je voor.. uren sporten zonder vervelende lasten.
Met de PrimaDonna sportbh’s krijgen jouw borsten de ondersteuning en het comfort dat ze verdienen. Daarnaast zie je er ook nog eens als een echte fashionista uit. De trendy designs en kleurtjes zorgen voor een onweerstaanbare look. Voel je sportief, sexy en bovenal super vrouwelijk in de PrimaDonna Sport collectie.

Sporten was nog nooit zo leuk!

Bekijk hier de website van PrimaDonna.

Prima Donna Sport winter 2021