Nina von C.A part of me

Nina von C lingerie

Nina von C.

Sinds 1920 ontwerpen en produceren we de beste lingerie en ondergoed in onze kantoren aan de rand van de Schwäbische Alb in het zuidwesten van Duitsland.
 Het familiebedrijf, nu in de derde generatie, heeft 120 werknemers en eigen productiebedrijven in Portugal en Roemenië.
Ondanks alle veranderingen en innovaties in de afgelopen eeuw, blijven we een familiebedrijf, verplicht om de kwaliteit van onze producten en het vertrouwen dat onze dealers, warenhuizen, online retailers en gespecialiseerde winkels in ons hebben, hoog te houden.

Nina von C. Trends, Highlights & Must-Haves.

De Nina van C. collectie presenteert de nieuwste trends in lingerie en loungekleding. Chique lingerie in trendy kleuren en snitten verrijken de veelzijdige selectie. Slips in veel verschillende vormen en ontwerpen, evenals beha in een breed scala aan varianten, zorgen voor de juiste pasvorm in elke situatie. Mode-hoogtepunten zijn tops, shirts en shirts. Trendy loungewear voor thuis en prachtige nachtkleding maken het aanbod compleet.

Ontdek nu wat Nina von C. voor u in petto heeft. In de bh-categorie vind je beha als een shirt, met beugel of cups. De slip is vertegenwoordigd in verschillende versies. Of het nu gaat om Hipster, Jazzpant of Minislip, string of taille slipper, het uitgebreide assortiment biedt het juiste ondergoed voor elke smaak. Op het gebied van tops zijn er tops, shirts en shirts die je onder de bovenkleding kunt dragen of als geavanceerde solostukken kunt gebruiken. Shirts zijn mouwloos, met halve mouwen of lange mouwen. De verscheidenheid aan ontwerpen maakt het mogelijk dat ondergoed niet altijd verborgen hoeft te zijn, maar ook een goede indruk achterlaat als top. Een wisseltop of spaghetti-top past heel goed als een luchtige top wanneer de eerste warme zonnestralen de lente en zomer aankondigen. Comfortabel voor uw eigen vier muren mag ook niet ontbreken: met Lounge Wear uit de nieuwe collectie kunt u een gezellig einde maken aan uw werk. En nog een hoogtepunt voor iedereen die waarde hecht aan stijlvolle lingerie: de nobele onderjurk beleeft momenteel een geweldige comeback!

Laat je inspireren en verleiden door wat nieuw ondergoed te bieden heeft in nieuwe ontwerpen en kleuren!
Zoals gewoonlijk is de kwaliteit die u van Nina von C. verwacht goed. Hoge kwaliteit is het startpunt voor uitstekende was- en huishoudkleding.

Nina von C.