Louisa BracqI wear louisa bracq

louisa bracq lingerie

Louisa Bracq

Een luxemerk in lingerie zijn met de eigenschap al haar modellen in alle maten te maken is niet geïmproviseerd! Sinds 1900 creëert Louisa Bracq elegante, geraffineerde, vrouwelijke en zelfs beslist niet te klasseren creaties. De kleine handen van het atelier binnen het moederbedrijf in het noorden van Frankrijk zijn de vormgevers van een Franse lingerie.

Elk product uit onze creatieve studio weerspiegelt een uitvoerig proces van onze nederige creativiteit. Zoals een blad pianomuziek, is het proces gedetailleerd. Zodra elk product is samengesteld, ontstaat de collectie. Het is samengesteld uit verschillende inspiraties. Dat noemen we het eindresultaat van onze nederige creativiteit.

 

 

Louisa Bracq, DEFYING THE CODES

De stijl van Louisa Bracq is een spel tussen een gemoedstoestand en het lichaam. Dit is de borduurkunst in onze moderniteit. We dragen Louisa Bracq voor zichzelf en ongeacht het uiterlijk van andere mensen.

Nieuwe horizonten verkennen, de code trotseren of durven zijn de gemeenschappelijke punten met het DNA van de stichteres Louisa Bracq en het huis vandaag. Louisa Bracq wil altijd verrassen waar je het niet verwacht.

Louisa Bracq is altijd stoutmoedig en avant-gardistisch geweest. Meer dan alleen maar ondergoed, de klantengemeenschap van het merk verspreidt een echte state of mind! Onafhankelijk en creatief met fijn gemaakt ondergoed.

Louisa Bracq collectie