La Decolettede antirimpel bh

La Decollette antirimpel beha

La Decolette

Gebaseerd op het natuurlijk herstellend vermogen van de huid, heeft La Decollette© de antirimpel-bh ontwikkeld. Tijdens de nacht doet de antimpel-bh doeltreffend zijn werk. Al na 1 nacht zult u versteld staan van het verbluffende resultaat (wetenschappelijk getest!), en dat zonder dure cosmetische ingrepen. Verticale rimpels ofwel de zg. 'slaaprimpels' krijgen geen kans meer zich op het decolleté te vormen, doordat La Decollette de borstpartij 's nachts netjes op haar plaats houdt.
Bovendien ook nog eens zó comfortabel, dat het ervaren wordt als een prettige steuntje voor de nacht.
Onlangs is de decollette getest op comfort bij vrouwen die een borstoperatie achter de rug hebben. Plastisch chirurg Benoit Couturaud uit Parijs heeft aangetoond dat in alle gevallen vrouwen meer nachtelijk comfort ervaren als zij onze nachtbeha dragen.

 

 

La Decollette, de Antirimpel-bh

La Decollette gaat 's nachts de horizontale zwaartekracht te lijf, net zoals uw gewone bh het werk doet voor de verticale zwaartekracht overdag. Ons slaapgedrag, onze genen, lichamelijke proporties en huidbeschadiging door zon bepalen de mate van rimpelvorming op uw decolleté. Leeftijd speelt dus eigenlijk niet zozeer een rol. Het is aan u of u een mooi decolleté belangrijk vindt, want tenslotte is vrouwelijkheid leeftijdloos.

Al na 1 nacht zult u een duidelijk verschil opmerken, de verticale rimpels zullen minder diep zijn. Na 5 - 7 nachten zult u versteld staan van het optimale resultaat!

La Decollette is verkrijgbaar in zwart en wit.

Sinds kort is de vernieuwde Antirimpel-bh voorzien van een laagje katoen die in aanraking staat met de huid.

Crème de la Decolette 

Crème de la Decollette, speciaal voor de tere huid van het decolleté is tevens verkrijgbaar bij Daisys Lingerie in Alkmaar.  

Deze rijke decolleté-crème kan uitstekend gebruikt worden samen met de anti-rimpel beha. De creme, ontwikkeld door Mirjam Wennink, medisch directeur van een vooraanstaande privé kliniek, in samenwerking met een dermatoloog en een apotheker, zorgt ervoor dat de huid goed gehydrateerd en de dagelijkse verzorging biedt die dit tere stukje van de huid nodig heeft. Parabeen-vrij.
Bekijk hier de website van La Decollette.

 

LaDecollette antirimpel-bh-zwart

La Decollette au Noir Naturel

Anti-rimpel beha in zwart, 's nachts te dragen. Zeer effectief tegen rimpelvorming op het decolleté.

LaDecollette antirimpel-bh-wit

La Decollette au Blanche Naturel

Anti-rimpel beha in wit, 's nachts te dragen. Zeer effectief tegen rimpelvorming op het decolleté.

CREME-DE-LA-DECOLLETTE

Crème de la Decollette

Crème de la Decollette, speciaal voor de tere huid van het decolleté. Intensive nourishing complex. Skin firming and anti-aging. Pot, 50 ml. Made in The Netherlands.