Gossardvernieuwende lingerie

Gossard lingerie vip collectie

Gossard

Van het begin af aan was Gossard erop uit om vrouwenondergoed te revolutioneren en zowel de vrouw te helpen om er mooi uit te zien als de lingerie comfortabeler maken. Een korset met een vetersluiting van voren in plaats van aan de achterkant was al een stap in de goede richting en toen het nylon was uitgevonden stond Gossard vooraan om dat te gebruiken voor prettig en mooi ondergoed voor vrouwen.

Gossard Geschiedenis

Het merk Gossard bestaat al meer dan een eeuw. De Amerikaan Henry Gossard kwam in 1901 naar Parijs en zag daar hoe mooi een korset kan zijn. Geïnspireerd daardoor, begon hij in Amerika met het produceren van korsetten en brassières.

 

Gossard VIP

Je vindt het heerlijk om mooie lingerie te dragen. Alle vrouwen houden in hun hart van mooi ondergoed. Dat is een passie waar je gerust aan mag toegeven. Ook Gossard heeft die hartstocht voor ondergoed voor vrouwen en is altijd voorloper geweest als het erom ging steeds moderner ondergoed voor vrouwen te ontwikkelen. Nu is het niet meer de vrouw die zich moet aanpassen wat betreft haar uiterlijk maar de lingerie die zich moet aanpassen aan de vrouw. Bekijk hier de website van Gossard.

Gossard collectie