Felinaperfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit

felina-lingerie

Felina

Felina biedt hoogwaardige onderkleding voor het gevoel van welbehagen van de zelfbewuste vrouw, die een optimale aansluiting wenst tussen elegante, verzorgde optiek en de perfecte pasvorm en uitstekende kwaliteit tot in de grote cup – maten.

Felina Geschiedenis

In Eugen J. Herbst legt de grondsteen voor de geschiedenis van de onderneming en richt in Bad Rappenau met zo'n 10 medewerkers een korsettenfabriek op, wat in die tijd uitermate bijzonder was, omdat het korset in die tijd voornamelijk vanuit Frankrijk werd geleverd.

 

Conturelle by Felina

Conturellle van Felina haalt het aantrekkelijke van iedere vrouw te voorschijn en biedt sensualiteit in complete vorm. Voor de moderne vrouw, die haar lichaam met behulp van een verleidelijk uiterlijk en sensuele esthetica wil benadrukken en daarbij waarde hecht aan hoog draagcomfort tot in de grote maten. De Conturelle van Felina – collectie bestaat uit uiterst moderne, seizoensgebonden mode – series en moderne basic- series.

Felina

Voor de klassiek georiënteerde vrouw staan de functionaliteit van de pasvorm en het draagcomfort altijd op de voorgrond. Het design wordt aan de functionaliteit aangepast.

Kom naar onze winkel in Alkmaar voor onze uitgebreide collectie Felina & Conturelle by Felina. Bekijk hier de website van Felina.