Anitabijzonder aantrekkelijk en vrouwelijk

anita-comfort-shapewear

Anita

Bijzondere lingerie en badmode, geniale pasvorm, comfort zonder compromissen en hoge kwaliteit: Daarvoor staat de onderneming Anita Dr. Helbig al meer dan 125 jaar!

Wereldwijd vertegenwoordigen wij twee merken: ANITA SINCE 1886 en ROSA FAIA. Onder deze twee merken ontwikkelen, produceren en verkopen wij beha´s en badmode voor de verschillende figuurtypes, ook voor grote cups en ook voor grote ondercupwijdtes.

Al onze producten worden doelgericht voor de respectievelijke figuren en gebruiksmomenten van onze klanten ontwikkelt: Volslanke vrouwen of grote cups, moeders die borstvoeding geven of vrouwen die sport beoefenen vinden bij ons een omvangrijk aanbod aan onderkleding, net als vrouwen die een borstoperatie moeten ondergaan.

 

 

Anita, hoogste draagcomfort tot in grote maten

Zowel lingerie, als ook badmode van Anita comfort laten het volslanke figuur met grotere buste op de juiste manier stralen. Kleine probleemzones worden slim verhult en de vrouwelijke rondingen worden in het juiste licht gezet. Anita Badmode koop je bij Daisy's Lingerie in Alkmaar. Bezoek hier de website van Anita.

AIR CONTROL DELTAPAD - sportbeha met schalen, maximum support

Stevige ondersteuning, ademend en extreem licht! De sportbeha air control Deltapad garandeert, dankzij de exclusief ontwikkelde en gepatenteerde schuimschalen "Deltapad", optimale ondersteuning en een permanente luchtcirculatie voor een perfect huidklimaat ("Anita Sweat Management"). Door het mesh ontstaat een unieke look met maximale functionaliteit. De schalen zijn smal uitgesneden zodat het decolleté het beste tot haar recht komt.

Anita Sportbeha