Seafollytrendy, origineel en innovatief

seafolly-badmode-alkmaar

Seafolly

Seafolly is een leuk en populair badmodemerk voor vrouwen in iedere leeftijdscategorie.

Geschiedenis

Het Australische merk Seafolly heeft sinds 1975 een groot aantal fans voor zich gewonnen. Het merk is uitgegroeid tot één van de grootste swimwear merken van de wereld. Seafolly badmode is trendy, vrolijk en jong. Door de zachte stoffen is het comfortabel en heeft het een goede pasvorm. Met een bikini, badpak, tweedelig badpak of tankini van Seafolly Australia geniet je volop van de zomerzon!
 

Seafolly Australia badmode

Het is mooi om bij je Seafolly Australia tankini, bikini of badpak een pareo, short, jumpsuit, tuniek, strandtas, slippers of tuniek te kopen. Zowel in bijpassende- als in een andere kleur. Ook daar in kun je mix & matchen naar je eigen stijl. Een Seafolly tankini top met een short en je bent klaar voor een heerlijke wandeling over de boulevard. Een pareo is niet alleen handig om om te knopen; als het in de avond een beetje koud wordt kan het ook als shawl dienen.


Kom naar onze winkel in Alkmaar voor de uitgebreide collectie Seafolly Australia Badmode en top advies. Bekijk hier de website van Seafolly Australia.