Miraclesuitbinnen 10 seconden een paar pondjes lichter

miraclesuit badmode 2019

Miraclesuit

Iedere vrouw draagt met zelfvertrouwen een badpak van Miraclesuite. Hét label dat binnen 10 seconden zorgt voor het verlies van enkele pondjes. De vrouw is zelfverzekerd en geniet van het strandfeest of van de barbecue bij het zwembad. De badpakken worden gemaakt van het unieke Miratex®. De hoge concentratie Lycra spandex die hierin is verwerkt zorgt voor een optimale pasvorm. Het gebruik van plooien en draperieën wordt op een strategische manier uitgevoerd. Dit zorgt ervoor dat de Miraclesuite badpakken de aandacht weghouden van de plekken die je liever niet laat zien. Uw lichaam wordt op de juiste manier geshowd, u kunt met plezier genieten van ieder zwemfeestje.

Miraclesuit's Geschiedenis

Miraclesuite is een bedrijf wat al sinds 1927 zorgt voor badkleding die de vormen van de vrouw ondersteund. Door de mooie silhouetten durft de vrouw zich te vertonen in de stijlvolle badpakken van Miraclesuite.

 

Miraclesuit

Je wilt er altijd mooi uitzien. Of je nu naar een diner, naar een opera of naar de sportschool gaat. Maar ook aan het strand of bij het zwembad wil je er zeker van zijn dat je gezien mag worden. Hierbij helpt een badpak van Miraclesuite. Het wonder zit hem in de pasvorm en de accenten in het ontwerp. De ontwerpers van Miraclesuite weten waar de vrouw de aandacht wil hebben. Het oog van de toeschouwer gaat naar de fraaie rondingen. Je kunt stralend en vol vertrouwen het feestterrein betreden. Ook het patroon en de sierlijke motieven zorgen voor een passend model. De ontwerpers van Miraclesuite badmode weten hoe ze de vrouwen kunnen verleiden. Strakke lijnen en elegante prints geven het wonder nog meer glans. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar. Badpakken met schouderbandjes of strapless badpakken. Maar ook tankini's heeft Miraclesuite in haar collectie. In vrolijke kleuren met speelse prints of in wat minder opvallende kleuren met een enkele versiering. Iedere vrouw weet waar het haar Miraclesuite badpak kan vinden. Met stijl ben je trots op je lichaam en durf je het aan iedereen te laten zien.

Miraclesuit koop je in Alkmaar bij Daisy's Lingerie. Bekijk hier de website van Miraclesuit.