Marc & Andréfor the most sophisticated clientele

Cawöpassie voor design en kwaliteit

Marc et Andre Beachwear

Marc & André

De geschiedenis van het merk Marc & André begon in Frankrijk. Vanaf het begin stond de creatie van elegante badpakken met origineel ontwerp centraal. Met de snel groeiende populariteit van het merk, kwam halverwege de jaren 90 internationale erkenning vanwege het competente marketing- en productiebeleid.

Tegenwoordig is Marc & André een populair merk dat voldoet aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten en altijd imponeert met het unieke ontwerp en de hoge productkwaliteit. Marc & André-ontwerpers werken samen met de wereldberoemde modehuizen en grote modebureaus, waardoor de collecties altijd vrouwelijk, uniek en op de nieuwste manier zijn. Elke collectie heeft de kenmerken van een bepaalde stijl: van lichte klassieke tonen tot de beste modetrends.

 

Marc & Andre, combineert de ultieme perfectie en sensualiteit!

Bij het maken van een collectie letten Marc & André goed op elke stap van de productie. Meesterwerken worden geboren onder begeleiding van getalenteerde ontwerpers. Eerst is het een schets op papier, daarna de selectie stoffen en accessoires die zorgvuldig worden getest voordat het eindproduct wordt gemaakt. Alle Marc & André-modellen voldoen volledig aan de Europese kwaliteitsnormen.

Elk seizoen bereiden Marc & André meer dan 300 verschillende modellen badpakken, 150 modellen lingerie en huiskleding voor. De jaarlijkse productiecapaciteit is ongeveer 1 miljoen items. Het bedrijf heeft een breed distributienetwerk en levert aan 32 landen. 

Marc et André Beachwear zomer