Elomiprachtige plussize badmode

Elomi swim alg

Elomi

Het Plussize merk Elomi lingerie is er speciaal voor de plussize vrouw. Elomi heeft comfortabele en luxe lingerie en badmode ook in felle kleuren en printjes. De BH's va Elomi dragen mooi naar voren en hebben een brede rugband. Nu bij Daisys Lingerie is de complete collectie te verkrijgen.

Leading lady

"Preparation is everything. in control of the smallest details and adorned in fine detailing, they will hang on your every word. Clad in bold prints, and the confidence of unparalleled support, you don’t need wardrobe. You’re no supporting actor. You’re making a scene. With elomi lingerie, you’re ready for your close-up."
 

Elomi plussize badmode

De plussize badmode van Elomi biedt mooie basismodellen en veel keuze uit verschillende kleuren. Het driestappenplan van Elomi is geweldig: bij elke bikinitop met beugels is een bijpassende tankinitop en slip verkrijgbaar. Zo kun je ook met een maatje meer vol zelfvertrouwen naar het strand.


Kom naar onze winkel in Alkmaar voor de uitgebreide collectie Elomi badmode en top advies. Bekijk hier de website van Elomi.